fbpx

моят Дневник

КРАСИВО МЯСТО ЗА МОИТЕ МИСЛИ

за ДНЕВНИКА

Това не е просто дневник! Това е  красиво място, в което с удоволствие ще записвате своите мисли. Място, което ще Ви накара да извадите заплетеното кълбо в главата си на белия лист и да го разплетете. Място, което ще забави скоростта на живота Ви, така че да не пропуснете важните малки и големи моменти в живота си и да бъдете по-осъзнати за тях.

И още повече – освен, че ще се самоподредите, ще  изградите и полезен навик да го правите постоянно, защото ще Ви е приятно… Имам в предвид, че воденето на дневник ще Ви е приятно, процесът по разплитане може би няма да е толкова приятен, но определено си заслужава!

 

Пожелавам Ви красиви мисли и осъзнатост!

“Дневникът е един от най-простите и най-силните начини да откривате нови истини.”

Стив Павлина

Единствено място

Страници

Осъзнати дни

Стилен и оригинален дневник, който с удоволствие ще ползвате. Записвайте, обмисляйте, анализирайте и живайте по-осъзнато и спокойно! Съдържа всичко необходимо за Вашата перфектна година и постигането на Вашите цели!  Направен с много любов и мисъл, от човек, вървящ към себепознание, за хора, вървящи към себепознание!

КАКВО СЪДЪРЖА?

^

Титулен лист

^

Анализ на настоящето

^

Място за опознаване на себе си

^

Страници с редове, цитати и изображения

^

Място за идеи

^

Въпроси за размисъл

^

Перфорирани листа

^

Вътрешен джоб

^

ПОДАРЪК Химикал/маркер/стилус (3 в 1)

полезни инструменти

^

Моят Път

^

Опознаване на себе си

^

Въпроси за размисъл

^

Перфорирани листа

^

Вътрешен джоб за белележки

^

ПОДАРЪК Химикал/маркер/стилус (3 в 1)

красиви страници

^

Страници с редове от луксозна хартия

^

Място за дата

^

Място за идеи

^

Мотивиращи цитати

^

Красиви изображения

 ДНЕВНИКЪТ, ОТ КОЙТО ИМАТЕ НУЖДА, ЗА ДА ЗАПИСВАТЕ ВАШИТЕ МИСЛИ!

ОТ АВТОРА

Здравейте,

Щастлива съм, че най-накрая създадох “Моят Дневник”! Отдавна имах нужда от място, в което да записвам мислите си, но все не го намирах…

Този дневник е плод на моята нужда да извадя всичко от главата си на красиво място. Той ми помага да притихна, да чуя себе си и да се подредя. Ще се радвам да помогне и на Вас!

Вярвам, че е красив и полезен инструмент за осъзнатост, който ще ползвате с удоволствие. Отделяйки време за него, всъщност отделяте време за себе си… а всеки има нужда от това!

Успех по пътя към осъзнаването!

Валентина

ИЗБЕРЕТЕ

ГАЛЕРИЯ

ВЪПРОСИ

Вашето заглавие идва тук

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Готов ли е дневникът или трябва да изчакам направата му?

“Моят Дневник” е наличен на склад при нас. 🙂

Какво включва дневникът?

“Моят Дневник” е хартиен продукт със страници за писане и приложени полезни инструменти. Към него ще получите и ПОДАРЪК 3 в 1 химикал/маркер/стилус, с който ще имате напълно завършен комплект за записване на Вашите мисли. 🙂

Как ще получа поръчката си?

Вашата поръчка ще бъде доставена със Speedy до техен офис, автомат или до Вашата Врата – според Вашите предпочитания. Обикновено поръчката Ви се доставя на следващия ден след изпращането, като в много редки случаи (например Коледните празници) може да има закъснение с 1-2 дни.

Наистина ли ще го опаковате за подарък?

Да, ще го опаковаме елегантно и красиво щом е за подарък! Само отбележете, че е за подарък, когато правите поръчката си! 🙂

Безплатна ли е доставката?

При поръчка на два или повече продукта от онлайн магазина доставката до всеки офис/автомат на Speedy или до Ваш адрес на територията на България е безплатна.

Важи за куриерската услуга “Стандарт 24 часа” и не включва доставка по време на почивни дни и национални празници. 

Можете ли да издадете фактура?

Разбира се! Моля, напишете фирмените си данни, когато правите поръчка и ще Ви изготвим фактура.

искате ли да сте продуктивни?

Запишете се за бюлетина на Plant a Habit, за да получавате инструменти и съвети за продуктивност и играждане на полезни навици, както и отстъпки от продуктите и услугите тук!

*Записвайки се за бюлетина, Вие се съгласявате с Политиката на поверителност.