fbpx

за мен

 

Аз съм експерт по продуктивност – защото умея да организирам себе си, семейството си, както и помагам и на околните да бъдат организирани и продуктивни! Вижте коя съм, какво правя и как помагам на другите.

 

моята история

Здравейте!

Казвам се Валентина Дерменджиева и смятам себе си за доста организиран човек, който има много цели и се опитва да ги постига. И търси начини, по които да ги постига…

Винаги съм имала много мечти и съм искала да се занимавам с много неща! И често съм влизала в конфронтации с другите (и най-вече със себе си) “Защо, по дяволите, не се занимаваш само с едно нещо?!” И чувах различни отговори: “Защото, ако можеше, всички щяха да се занимават с няколко неща наведнъж!”, “Защото не може да имаш всичко!” и т.н.

Усмирявах се временно, но правенето на едно единствено нещо не беше моето. И така винаги се лутах… Многото ми мечти ставаха все повече. Все започвах и никога не довършвах! И това не беше, защото не бях мотивирана. Всъщност се оказа, че е, защото съм нямала система. Система, която да превърне тези мечти в цели, а от там в стъпки, които да изпълнявам регулярно и последователно.

Това постепенно се промени през последните години…

Чрез повече съзнателност, много опити и грешки и различни начини за повишаване на продуктивността, постепенно започнах да постигам своите победи!

Така създадох първите си продукти, които помагат на жени в различни етапи от живота им. Постепенно добавих и агенция за дизайн. И имам още много цели за случване!

Днес, все още не мога да правя само едно нещо, но вече приемам себе си такава, каквато съм. Но имам и нещо друго! И то е – система за продуктивност! Използвайки нея и планера, независимо колко дини нося под една мишница, винаги зная, че вървя с малки крачки в правилната посока!

 

Ще се радвам да Ви помогна и Вие да сте по-целенасочени, продуктивни и да сбъдвате целите си!

моите постижения

искате ли да сте продуктивни?

Запишете се за бюлетина на Plant a Habit, за да получавате инструменти и съвети за продуктивност и играждане на полезни навици, както и отстъпки от продуктите и услугите тук!

*Записвайки се за бюлетина, Вие се съгласявате с Политиката на поверителност.