fbpx

за мен

 

Вижте коя съм аз. Каква е моята история. Моята причината да създам този планер. И какви други продукти създавам. 

 

моята история

Здравейте,

Казвам се Валентина Талигарова и определям себе си като creativepreneur… или, с други думи, човек, който е креативен и обича да създава разни неща.

Винаги съм имала много мечти и съм искала да се занимавам с много неща. И често съм влизала в конфронтации с другите (и най-вече със себе си) “Защо, по дяволите, не се занимаваш само с едно нещо?” И чувах различни отговори “Защото, ако можеше, всички щяха да се занимават с няколко неща наведнъж!”, “Защото не може да имаш всичко!” и т.н. Усмирявах се временно, но правенето на едно единствено нещо не беше моето. И така винаги се лутах… Многото ми мечти ставаха все повече. Все започвах и никога не довършвах. И това не е, защото не бях мотивирана. Всъщност се оказа, че е, защото съм нямала система. Система, която да превърне тези мечти в цели, а от там в стъпки, които да изпълнявам регулярно и последователно.

Истината е, че това се промени през последните две години. Чрез по-голяма съзнателност, опитване на различни начини за продуктивност и поемане на отговорност пред друг човек, постепенно започнах да постигам своите победи – първо създадох Органайзер на Бременността, а след него и Рамки за Бременни и Новородени. И това всъщност е моят трети продукт!

Смятам себе си за доста организиран човек, който има много цели и се опитва да ги постига. И търси начини, по които да ги постига.

Миналата година бях част от Програмата за полезни навици  Alephia. Така постепенно започнах да осъзнавам, че навиците са тези, които ни карат да вървим напред. Онези малки, невидими и повтаряеми неща, които правим без да се замислим. Важи за полезните навици. За съжаление важи и за вредните…

И така, като събрах организираността си, креативността си и Програмата за полезни навици се получи този планер! В него събрах всичко, което през годините ми е било полезно, но все не намирах на едно място. Надявам се той да Ви носи красота и полезност, защото това е моята причина да създавам!

Успех в постигането на Вашите цели!

професионална квалификация

  • Магистър Ландшафтен Архитект – Лесотехнически Университет, София

  • New Urbanisum – University of Miami

  • Магистър Бизнес Администрация – Нов Български Университет, София

  • Интериорен Дизайнер – Interior Design Institute

  • Interior Design for Children – Basics, Process, Furniture – Interior Design Institute

  • Визуализации със SketchUp и VRay – Graphicground

  • Surface Pattern Desing – SkillShare, Bonnie Christine

  • Академия за Бизнес Умения и Предприемачество – Training Academy

вземете 10 лева отстъпка от планера за СЛЕДВАЩАТА година.

Запишете се за бюлетина и автоматично получавате 10 лева отстъпка от "Моят Планер 2022". Mеждувременно ще получавате  в пощата си различни инструменти и съвети за продуктивност и полезни навици от мен.

*Записвайки се за бюлетина, Вие се съгласявате с Политиката на поверителност.